• Podrška kupcima: Pon.-Pet. 07-17h, Sub. 07-14h GMT+1 +38751 501 111, bepro@blic.net |
  • Jezik: | |

O nama

Firma Bepro se bavi izradom betonskih proizvoda još od 1988. godine. Od tada pa do danas osvojili smo proizvodnju više od 500 proizvoda. Proizvodnja se dijeli u dva pravca: mašinska serijska proizvodnja i ručna rađena betonska galanterija. Vlastita proizvodnja sirovine daje izuzetno konkurentne cijene naših proizvoda na tržištu. Visok nivo obrade i kvaliteta smo dobili zahvaljujući stalnom radu na tehnološkom usavršavanju.

Nakon 30 godina, svojim zalaganjem, entuzijazmom i visokim nivoom profesionalnosti nalazimo se među liderima na tržištu betonskih proizvoda.

Odličan smo izbor, kada se radi o popločavanju prilaza kući, garaži, pješčanih staza, dvorišta, gradskih trgova, te ostalih javnih i privatnih površina.

Iz naše siroke palete proizvoda izdvajamo cementne ploče u varijantama kulira, kvarca i dvoslojne te opločnike, kocke, rubnjake i ivičnjake, razne vrste dekorativnog kamena, stubove i ograde različitih namjena, saksije i žardinjere, roštilje pecane i česme, te klupe i kante za otpatke kao i fontane i figure za uređenje eksterijera.

Vodimo politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda. Sa puno ljubaznosti pokušaćemo da udovoljimo Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o nabavci manje ili veće količine betonskih proizvoda. Budite sigurni da ćete u nama pronaći pouzdanog partnera.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspješno realizovanih projekata naša su garancija.